78203

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Honza (90.179.4.141) --- 4. 2. 2011
Re: termokomora

Používám starý vyřazený pultový mrazák - po stěnách mám daný topný kabel zapojený řes termostat. Má to tu výhodu, že je dobře vyřešena konstrukce a izolace, vejdou se mi tam přesně dvě konve což stačí, stekucení trvá podle druhu medu a stavu krystalizace 12-36 hodin. Žádný ventilátor tam nemám, na tak malou výšku to nemá smysl. Jen to chce med v konvi občas promíchnout, jinak trvá rozehřívání o dost dýl.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 50349


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu